Uncategorized

Bare en datter

Andre søndag i februar, er som alltid morsdagen her til lands. I dag feirer vi mammaene våre. Mødre som har heiet på oss, trøstet oss, matet oss, oppdratt oss. Mamma som elsker meg høyest, mamma som ikke gir opp. I dag er det jeg som klapper.

Det er ikke lett å være mamma til en med psykiske lidelser, men det er en veldig viktig ting å være. Så dette innlegget er til mammaene der ute. Mammaer med brunt hår, mammaer med grått hår, mammaer med briller, mammaer med kjoler eller ullgenser eller gummistøvler. Mammaer.

Jeg er ikke mamma. Jeg er bare en voksen datter. Jeg kommer ikke til å få egne unger eller å feire min morsdag, da jeg ikke er mor. Men jeg har en mamma jeg elsker og det betyr veldig mye for meg.

Jeg feirer med mammainnlegg på bloggen i dag, men vil også markere dagen ved første anledning. Feirer dere i dag, med kort eller kake eller gave? Er det geografisk avstand, koster det så lite å ta en telefon, men kan bety så mye. Hedres den som hedres bør (les mammaene)!

Reklame

En kommentar om “Bare en datter

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s