Hverdag

Jeg er glad for/i

…å våkne i min egen seng. Å tumle ut på badet og se at jeg fortsatt smiler. Å kle på meg myke klær som ikke strammer. Å snakke med personal i boligen min, uten å føle meg helt lost. Å føle jeg har noe å fortelle. Å ha noen som lytter, er interesserte. I meg. Å skrive blogg om løst å fast. Å være en stemme for de som ikke eier skriftspråket. Å holde meg selv i hånden når jeg er redd. Å ha besøk. Å åpne døra til uteplassen min og å tenke på våren. Å se snøen smelte. Å tenke på at naturen lever. Å vanne plantene. Å sortere papirsøppel så det kan resirkuleres. Å tenne en lampe. Å spare penger med bevisst forbruk. Å jakte på tilbud. Å hamstre så jeg ikke trenger noe på en stund. Å være selvstendig. Å være fri.

En kommentar om “Jeg er glad for/i

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s