foto · Hverdag · sosialt

Portrettfotografering (jeg møter verden)

Ezekiel5BLOGG

Ezekiel3BLOGG

Ezekiel2BLOGG
Jeg var på fotokurs i forrige uke på Batteriet i Oslo ved Olav Helland. Vi øvde oss på å fotografere med litt vanskelige lysforhold, og tok portretter av hverandre. Jeg fikk fotografere Ezekiel Gbayee. Takk for et sosialt avbrekk og input. Jeg + samfunnet = sant.

Etter å ha vært sosial sånn, tar det tid å hente seg inn. Dagen etter sov jeg lenge og redigerte bildene mine og hadde musikk i headset mens menneskene rundt meg ble gjort stille med noise-canselling-funksjonen på mine Bose. Noen ganger er omverdenen for mye å ta inn, men jeg har prøvd. Og jeg vil fortsette å prøve. Å være. Sosial. For jeg + samfunnet = sant.

Reklame

3 kommentarer om “Portrettfotografering (jeg møter verden)

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s