Hverdag

Klokkelykke

Jeg har kjøpt ny klokke, og jeg er ikke bare tidsriktig men ekstatisk glad. Jeg liker nøyaktighet og kontroll. Med FitBit Versa smartklokke blir jeg varslet om været, kaloriforbruk, skritt og puls. Og jeg nyter det! Jeg omfavner tallene som om de var gull og går ivrig på mine små lufteturer.

Sånne små ting, kan noen ganger få meg veldig glad, kanskje fordi det er så konkret og håndfast, der rundt håndleddet mitt. Jeg kan slå fast at veien er målet, når jeg lener meg tilbake med klokken min, fornøyd etter x antall skritt på fortauet. Jeg føler jo at jeg tar tilbake kontrollen over kroppen min, selv om det fortsatt er slik at sykehuset bestemmer over ting som vekt og inntak. Jeg får likevel full oversikt, og jeg nyter oversikt til det fulle mens klokken forutser været for meg med regnvær klokken 16.

Har du noen slike høydepunkter, ja hverdagsgleder, nå for tiden? Del dem med meg da vel – for delt glede er dobbelt glede (slik som delt sorg er halv sorg). La oss være: -gledesspredere.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s