foto · Hverdag

En dråpe i skogen

Vi kjenner alle uttrykket, en dråpe i havet. Det spiller liksom ingen rolle. Men når man driver med fotografering, kan en dråpe være det som gjør hele bildet. Detaljen skaper en unik helhet, som på dette bildet av liljekonvallen. Jeg lærte noen triks på makrokurset jeg gikk for et par uker siden, og tok med meg dusjflaske ut på tur.

Mange med Asperger syndrom, har et blikk for detaljer andre ikke legger merke til. Som at liten tue kan velte stort lass, og igjen hiver jeg meg på et uttrykk. Jeg tror jeg liker uttrykk. Og regnvær i skogen og dråper på trærne. Jeg liker å omgås naturen, spesielt sammen med dyr. Og gjerne med kameraet foran øyene mine.

Jeg har noen venner med kamera. Dette er venner som vet å legge merke til skjønnheten. Også i det stygge. Som i meg. De kan fotografere meg og faktisk like resultatet. Det er tankevekkende, fint, verneverdig og jeg svelger dråper. Skål.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s