Hverdag

En bug

Det er en liten irritasjon jeg skal skrive om i dag, populært kalt bug. Sånne ord som kan bety to ting, det jeg her har fotografert (insektet) og fenomenet jeg skriver om. Jeg chatter og kommuniserer en del via Messenger, og rett som det er viser den appen at jeg har vært aktiv mens jeg faktisk har sovet og vært i et annet rom (soverommet). Innlegget fortsetter under bildet.

Det gjør at noen tror jeg ikke vil svare dem, at jeg leser og ignorerer eller avviser. Dette skaper stress hos meg, og frustrasjon hos venner. Derfor er det viktig at man er åpen om det, og kan snakke om at Internett av og til forvirrer og kompliserer, ikke bare forenkler og gjør oss tilgjengelige. For messenger kan ikke vekke meg og si at en venn vil prate med meg, med mindre jeg setter på lyd og plasserer iPaden ved hodeputa. Det har jeg ikke tenkt til å gjøre, for så tilgjengelig klarer jeg ikke være når jeg trenger så mye søvn som jeg gjør. Innlegget fortsetter under bildet.

Så venner, jeg er her og svarer når jeg ER aktiv, ikke nødvendigvis når appen forteller deg at jeg har rørt ved tastaturet (noe jeg ikke har). Sånne små ting/opplevelser kan skape misforståelser. Det er bare en bug. Stol på meg.

3 kommentarer om “En bug

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s