sosialt

Jeg er blandet drops (følelser)

Mange med Asperger kan nok kjenne seg igjen i dette med følelser. Det med at små ting blir store og at følelser er vanskelige å identifisere. Jeg har derfor jobbet intenst med en psykolog der jeg har kartlagt og systematisert følelsene min. Skalert dem, etter hvor intense de er og forsøkt å skille dem fra hverandre. Det gjorde meg bevisst, men ikke utlært når det kommer til det praktiske. Der jeg kjenner på sånne ting som skjer mennesker i mellom.

Men for all del, det er ikke bare vi med Asperger syndrom som kan kjenne oss blandet som blandet drops, jeg syns det passet så godt med drops siden en del følelser jeg kjenner på er såkalt søte følelser, men nå til poenget.

Altså, alt jeg føler, føler jeg så sterkt! Og når man da har blandede følelser, kjenner man seg splittet og vet ikke opp eller ned på ting. Jeg fotograferer kjærlighetens blomster og lever glade dager. Samtidig er jeg trist og usikker, på grensen til ustabil, deprimert og… – men jeg vil smile, uansett! Så kanskje enser du ikke hvordan jeg har det (maskert av smilet mitt) og jeg lurer til og meg selv (opp i en hjørnetann:). Takk for oppmerksomheten; det er en slik deilig informerende og oppklarende søndag inni meg.

Reklame

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s