Hverdag · sosialt

Å ha gjester

Når jeg har besøk, er jeg opptatt av at besøket skal ha det hyggelig. Jeg dekker på bordet og serverer, selv om jeg ikke spiser noe selv.

Det handler om å tilpasse, så langt det går. Det er jo ganske fint å være sammen, og ha noe å bite i, selv om jeg ikke klarer å spise. Det hører likevel til, og jeg kjenner meg som et helt menneske – og litt mer normal – når jeg har noe å by på.

KJEKS1BLOGG

Jeg danderer kjeks på melamin-fat (jeg kan ikke ha porselen, da ville det skjedd uhell og selvskading) og rydder litt. Lager rent bord. Det er fint å ta over kontrollen, og vise at jeg klarer meg bra.

KJEJS2BLOGG

Hjemme hos tante (meg), er alt lov. Man kan spise Kinderegg, is og kjeks med begge hendene og slippe å måtte velge. Nevøen min får alt, fordi jeg er tante og hos meg er det rom og takhøyde for å kose seg, snakke, smile, le eller si det man vil, tenker og kanskje lurer på her i verden. Jeg har ikke alle svar, men kan være med på leken.

Jeg liker å være vertinne, med is og kjeks og kaffe og saft. Kom snart igjen.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s