spesialinteresser

Oppheng

Jeg henger meg opp i tilbud. En vanlig dag, leser jeg tidbudsaviser mange ganger på rad. Jeg leser høyt, peker og viser til personalet mitt og sender tips på messenger. Det går en tvang i det, og jeg blir veldig oppslukt og gleder meg til nattevakten komme for da pleier jeg å slippe alle ideene jeg har funnet ut. Det liksom bobler inni meg. (Teksten fortsetter etter bobla).

Særlig én av de som er på natt hos meg, er vant til interessen min. Når han er her, koser jeg meg litt mens jeg viser og snakker, forteller og informere. Jeg følger opp dagene etterpå, og finner ut av om tilbudet eller tipset førte med seg noe. Og det gjorde det i går, en kilo vårruller Håvard innkjøpt av ungkaren til min store glede. Hvorfor jeg blir så glad? Fordi jeg ikke er totalt bortkastet. (Kjører videre med hverdagssysler.)

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s