samfunn · tilleggsvansker

Å hente seg inn med Else Kåss Furuseth

Her var jeg, i sengen på Psykehuset med utsikt til det tomme skrivebordet med håret til værs og kroppen pakket inn i dyne. I fanget snakket Else til meg, gjennom programmet Else om selvmord som gikk på TVNorge i fjor (streamet på iPad).

Serien består av fire episoder, og du finner dem alle gratis på dplay. Hennes måte å presentere selvmord på, vekket meg litt opp der jeg lå. Jeg vil vel ikke etterlate noen, som de etterlatte forteller så hjerteskjærende og rørende varmt om personen som tok livet sitt. Jeg vil vel faktisk prøve å leve det livet jeg har fått utdelt, selv om jeg er i faresonen mange ganger.

Takk, Else, for åpenhet, humor, innslag og refleksjon med psykolog Peder Kjos. I dag stod jeg opp igjen, ikke til et perfekt liv, men til det livet jeg prøver å bære – og ute er det sommer.

Reklame

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s