Hverdag

Sommerferie på stranda

På onsdag, tok jeg årets første bad ute og i saltvann. Jeg så de andre bade og kose seg, men jeg var ikke bare tilskuer på sidelinjen, en slik skrivende observatør, jeg badet jo jeg også! Jeg hadde ny badedrakt med fint mønster på ryggen, en slik tidløs Adidas med de tre stripene. Livet lever. I går gjentok jeg suksessen.

Det var mange uti vannet. Ikke bare barna, men de også. Skikkelig deilig temperatur. Jeg trodde det skulle være kaldt å dukke seg. Det var det ikke. Det er sommerferie, og strendenes parkeringsplasser er fylt opp. Det synes jeg er hyggelig å oppleve og ta del i.

Det handler om å bruke mulighetene her jeg bor. Det er ikke lange kjøreturen ned til stranden, og med det fine været og badedrakt i posten, var det bare å kaste seg utpå badesesongen. Livet lever og jeg har nådd et nytt mål: Se, jeg bader!

3 kommentarer om “Sommerferie på stranda

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s