film · Hverdag

Løvenes konge

Jeg har vært på kino! Jeg kjøpte billetter på premieredagen og var i kinosalen dagen etter, den 18. juli – den dagen i året der jeg er nøyaktig et halvt år eldre. Da jeg var barn, markerte vi med is på stranda. Det er en dag jeg har følelser til, og synes det er fint å markere på et eller annet vis. I år passet det godt å se filmen jeg hadde gledet meg litt til å se hvordan Disney fikk til.

Det er jo sånn at filmen fikk litt lunken tilbakemelding og kritikker, men det betyr ikke at vi ikke skulle få en opplevelse jeg kanskje ikke glemmer. Jeg har et nært forhold til originalen, men var bestemt på forhånd på at jeg ikke skulle dømme den ned om den var annerledes. For vi vil jo også den skal tilføre oss noe nytt.

Innpakningen var ny, men de fleste replikkene var velkjente. Det var lagt inn noen morsomme varianter, blant annet en kommentar til Pumba der han blir kalt lubben, noe han nektet å godta. Det var kult, og kinosalen lo.

Beyonce sang som Nala. Det var vakkert og uttrykksfullt. Det var kjente skuespillere, og jeg hadde jo valgt forestillingen med engelsk tale og norsk tekst. Det angrer jeg ikke på. Filmen er som en gavepakke til oss som liker historien Løvenes konge, selv om den kanskje ble litt for virkelig med de mesterlige animasjonene (ja, noen ganger kan ting være FOR bra!).

Jeg kjente på litt glede over å være på kino og få oppleve denne «pakken» sammen med mange andre. Som et bursdagsselskap uten å havne i fokus! For i fokus, var filmen og alle var opptatt av den (og godteriet sitt, herregud som det knitrer i salen, hehe).

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s