Hverdag

Den tredje årstid

Hva høsten sier? Fargesprakende fyrverkeri, naturen i gult og rødt, landet vår i mørket om kveldene. Alt som avslutter, for å gå over i noe annet. Elling sa jo også det, at alt går over – til noe annet. Det er jeg glad for, at livet ikke slutter med høst før det vi kanskje kaller den aller siste høsten. Denne høsten lever vi, side om side, mennesker og natur. Noen faller selvsagt fra nå som i resten av året, men poenget mitt er at for de fleste går livet videre selv om man ikke er våryr om høsten.

Det er høst, og vi høster. Jeg høster av sommerens minner når jeg tenker på mørketiden vi står overfor. Det å svømme i saltvann. Det å ha en minnebank i hode og kropp, med opplevelser som hører sommeren til. Hamstre det gode. For jeg har faktisk levd denne sommeren også, med ups and downs. Noen har vært her med meg. Vi har opplevd. Sammen. Det er så fint å sitte sammen i hagen, når det er sommer. Nyte sola. Drikke Pepsi Max. Skåle med Sodastream. Eller bare helle kaldt vann i dusjen. Hvis man tør.

Jeg er ikke væravhengig. Jeg kan nyte høstens regnvær og gå med regnkåpe og kose meg. Men de rundt meg ser ut til å mistrives litt. Derfor er det greit at vi nettopp har hatt en sommer vi kan klamre oss til i overgangen. Og litt av sommervarmen er her fremdeles. Jeg hater da virkelig når jeg ikke kan gjøre rutine-turene mine. Som da det regnet og jeg ikke fikk gått tur da personalet ikke ville bli våte. Jeg blir noen ganger syk av brudd på det vante. Derfor vil jeg lage en liste med regnværsaktiviteter i høst. Det kan være fint, i den tredje årstid. Med ønsker om en fin høsthelg hos deg!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s