sosialt

Tenn lys (håp)

Du vet, når allting går i svart. Når håpet svinner. Når du ikke vet hvem du skal henvende deg til. Det er da jeg tenner et lys, i led, ikke brannfarlig. Det er da jeg ber til Gud, jeg som ikke er religiøs, i et siste tappert forsøk på å overleve.

Det er da en god venn er så viktig. En jeg kan skrive epost til og sette ord på alt det svarte. Gi det farge. Fargelegge og krydre, skape et fellesskap og et fora. Selv om jeg har vansker med det sosiale, trenger jeg et nett jeg også. Ikke bare et hjelpe- og sikkerhetsnett men også et sosialt og kjærlig nett. Det er nå jeg vil spille på vennskap. Være på lag. Blomstre privat og løfte oss opp som et team.

Det er håp, det. Det at jeg kan kommunisere i skrift. Dele bilder. Dele tanker. Lufte følelser. Selv om jeg er i «selvet,» har jeg godt av å samhandle og la meg inspirere av en annens levde liv. Så her er vi, i en virtuell verden, spill levende, ekte venner. Oss to «ingen» vet at finnes.
tennlys.jpg

Tenn lys.
Reklame

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s