samfunn · tilleggsvansker

Jeg i verden

I dag er en sånn dag, der jeg ikke vet opp eller ned. Jeg har ventet på dagen en stund, men ikke visst hva jeg kan forvente meg. Jeg har pyntet meg med skjorte og jeans. Jeg har prøvd å fremstå sterk, og jeg har kanskje kanskje ikke lykkes. Jeg og advokaten la frem saken min, og jeg lyttet og svarte på spørsmål. Jeg har kledd på meg Pippi-Power men også stilt meg naken, ovenfor de som skal bestemme over meg og livet mitt. Amen. Jeg som ikke er religiøs, blir det likevel. Som om det handler om liv og død. Og kanskje er det nettopp det det gjør. Jeg vet ikke (opp eller ned).

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s