samfunn

God jul med mening (Dyrebeskyttelsens julekalender og julekort)

Innlegget inneholder sponsorrat.

Jeg har jo begynt på julegaver og skal snart skrive julekort. Da søkte jeg litt rundt på Internett og fant jeg ut at Dyrebeskyttelsen har kort man kan kjøpe for å sette opp om organisasjonen og arbeidet deres. Det syns jeg fortjente en oppmerksomhet, derfor lager jeg dette innlegget som den dyreelskende personen jeg er.

Mange dyr i Norge, har det godt. De lever i harmoni med seg selv, andre dyr eller med menneskene sine. De er avhengig av oss, kjæledyrene og husdyrene. Alt fra kanin til gris er avbildet, og alle har en viktig rolle i livet vårt. Både i familiene og i storsamfunnet.

Noen dyr i Norge, lider. Det avslørte dokumentaren på NRK om grise-bøndene og en rekke saker løftet opp av dyrebeskyttelsen som blant annet feriedumping. Dette ønsker jeg at vi som medmennesker skal bekjempe og gjøre noe med. Alle dyra våre fortjener gode liv, også de som ikke skal leve så lenge fordi de brukes i matindustrien.

Samtidig som jeg surfet rundt etter kort og pakkelapper med mening, så jeg en julekalender som kanskje kan være fin til deg selv eller noen du er glad i for å telle ned til julen. De har også gaver som varmer, som votter og luer.

Så, mens jeg ønsker venner og familie en riktig god jul med julekort og pakkelapper, får jeg vist frem logoen til Dyrebeskyttelsen og kanskje skaper det litt økt engasjement rundt dyrevelferd og om dyreomsorg. Det er jo det julen handler om også: Kjærlighet til hverandre. Og for meg, er dyrene en del av de hverandre. Hunden min ER et familiemedlem. Voff, og God Jul!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s