Hverdag

Skjør som en fugl (sterk)

Mange tenker at jeg er litt skjør, at jeg har følelsene utenpå kroppen, at den kroppen også er vever. At jeg ikke har noe å stå i mot med. Skjør som en fugl, tenker du kanskje. Men når jeg tenker meg om, er også det uttrykket litt misvisende. For tenk hvor langt fuglene kan fly. Hvordan de tilpasser seg klimaet.

Slik opptrer jeg også. Jeg flykter når jeg er truet og søker varme når jeg føler kulde. Er ikke det å være sterk?

fugkebilde

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s