Hverdag · skriving

Harmoni og fargeglede (i full blomst)

PSX_20191202_131857.jpg

Det er tredje desember. Jeg fargelegger dagen med fargeblyanter i sølv og gull (og rødt, grønt, blått og svart). Fordi noen er gode som gull, kanskje du som leser dette. Og er skinnet i dagen min. Det som gjør den til noe ekstra fint. Jeg har en venninne som jeg skriver mail sammen med, som har den ringvirkningen der vi leser hverandre.

Venninnen min er en sånn venn som får noe i meg til å skrive og skinne på en gang, med «særinteressen» skriving (en aktivitet jeg driver mye med, særlig i perioder der vi motiverer og utfordrer hverandre, og av og til med bildeutveksling). Jeg blomstrer litt opp når jeg har noe å vise frem, som om jeg var en Amaryllis på vei ut av løken min.

I dag handler om å takle forandring, noe mange med Asperger kan slite litt med (og her er jeg et slik eksemplar), og å minske forandringen. Forandringen, det uforutsette, gikk ut på at behandleren min på DPS (psykologen min) var syk. Tilpasningen gikk ut på å likevel dra innom der med brevet mitt, slik at det føltes litt som om jeg fikk sagt mitt denne uken likevel.

Og den videre tilpasningen, ble å fylle tiden som jeg skulle vært der, med å skrive litt til venninnen min og å gå på postkontoret med pakken jeg skulle sende – som planlagt. Jeg hentet også jakken jeg kjøpte på Black Friday-tilbud hos PostNord, også som planlagt i forveien.

God varm, førjulstid til mine lesere. Dere glitrer for meg! (Jeg ser gløden deres i øynene om jeg tar en selfie).

En kommentar om “Harmoni og fargeglede (i full blomst)

  1. Jeg er glad jeg får være en del av (hver)dagen din, og at vi samme kan skinne, enten det er i sollys eller under stjernehimmelen. Du er et fargesprakende fyrverkeri av en venn, den aller vakreste jeg kunne hatt. Jeg er glad i deg.

    Jeg fargelegger også litt i dag. Mandala i grønne fargetoner. Kanskje jeg skal farge en julerød.

    Likt av 1 person

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s