Hverdag · tilleggsvansker

Den ukentlige

I dag har jeg stått opp tidlig som på de fleste mandager. Det var tid for fastlege igjen. Jeg hadde noe å fortelle, men det er ikke alltid så lett å snakke når man ikke vet hvordan den andre parten vil reagere. Vil jeg møte motstand, vil jeg møte forståelse?

Jeg tok sats, uansett. Og han sa, «så da er alle fornøyde(?)» Og det var så godt å kunne høre akkurat det. Ikke kritikk. Ikke misnøye til hvordan hverdagen min er sykt kompleks og sårbar. Bare en aksept og påvente av dokumenter fra DPS.

Dit skal jeg i morgen, og jeg trenger å ta sats da også. Og å være modig, slik at jeg ikke faller så lett. Lage oss et sikkerhetsnett. Ja, her kommer jeg. I morgen. I dag, i dag har jeg sett på håndball og tenker å benke meg til med en julefilm.

Reklame

2 kommentarer om “Den ukentlige

  1. Modig? Du er så mye mer enn det. Du kjemper kamper de fleste av oss ikke hadde taklet mareritt om engang. Du er tøff! Du er sterk! Du står oppreist! Du er en vinner, og jeg håper at du ALDRI tviler på det❤️

    Likt av 1 person

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s