Hverdag

Julemagi

Det er nesten magisk. I dag skal jeg hjem til mamma og pappa på besøk! Det er veldig mange år siden jeg var hjemme. I år er det min tur. Til å kjenne julestemningen, lukte varmen fra peisen. Le slik jeg bare ler med mamma og pappa. Jeg ler aldri sånn når jeg er alene med personalet, det er mamma og pappa som får meg til å le på ekte. Sånn at det kjennes i magen. (Fortsetter under bildet.)

julemagiBLOGG

Det er så godt å le sånn. Det er så godt å føle seg inkludert. Det er så godt å ha noe som er hjemme. Et sted å lengte til i julen, som jeg nå får oppleve. Jeg vil trekke julen inn med dype åndedrag og lette skritt over tregulvet, som lukter grønnsåpe. Jeg er litt grønn i livet, men jeg er velkommen.

5 kommentarer om “Julemagi

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s