Hverdag

Ho-ho-ho

Her kommer nissen! Eller i alle fall tante. Hun er så glad, så glad, liksom smiler over hele fjeset. Jeg setter meg ned, skriver disse linjene. Tenker på de som leser meg. Tenker at jeg vil være en presang til de som trenger å føle seg inkludert. Bloggen min er for alle, det er ingen begrensninger selv om jeg er litt begrenset. Jeg vil med dette markere at vi kom oss gjennom ventetiden, enda et år og at julen stråler inn til meg. Og deg. Jeg håper du har noen som ser deg. Jeg håper du har det bra. God jul.

2 kommentarer om “Ho-ho-ho

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s