samfunn

Jeg har ikke barn

Jeg begynner å bli gammel. Eller, jeg så på Else (Kåss Furuseth) om barn. Det er for sent å fryse ned eggene sine til og med, grensen for det er på 35 år. Jeg er 36 i januar. Jeg kjenner på dette med barn i juletiden, siden det er barnas høytid på en måte.

Noen damer er innstilt på at de må ha barn. Jeg kjenner min begrensning, og tror at et barn kunne lidd litt under mine tilleggsvansker. Jeg må kunne ta vare på meg selv for å være en god mor.

Samtidig har jeg et stort hjerte for de jeg er tante til. Kanskje var det det jeg skulle oppnå? At det skule bli det nærmeste jeg kom egne barn.

Jeg trenger ingen mini-meg. Hadde jeg vært frisk, kunne jeg kanskje vurdert både egne barn og adopsjon av en liten som trengte meg.

Kanskje har jeg kjærlighet til overs, kanskje kommer jeg til å angre. Men det har aldri vært et reelt valgt. Jeg kom innunder sykehusets rammer i mange år da jeg kanskje normalt sett ville møtt barnefaren. Jeg kjenner han ikke.

Reklame

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s