anoreksia nevrosa · Hverdag

Når en liten mus skal ut å gå…

Jeg har fått igjen turene mine, i det små. I liten skala. Som når en liten mus skal ut og gå, i Hakkebakkeskogen. Jeg synger også musevisa. Nevøen min synger musevisa. Radiostasjonen leder an, P7 Jul. Snart er året omme, og en ny start presenteres. Jeg håper at det skal gå greit å få være ute litt. Jeg må være forsiktig og passe meg for «katten», slik at det blir jul neste år også. Jeg prøver å ikke gå så fort, og ikke lenger enn det jeg har fått tillatelse til. Takk for turen!

En kommentar om “Når en liten mus skal ut å gå…

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s