foto · Hverdag

Det røde treet

En av mine absolutt favorittbøker, er Det røde treet av Shaun Tan. Når alt er umulig og problemene tårner seg opp, kommer til slutt det røde treet utenfor, og er så vakkert som man drømte om. Jeg har laget meg mitt eget røde tre med dråpefoto. Overhodet ikke mitt beste fotografi, men symbol-verdien gjør at jeg velger å vise det frem uansett.

sirkel25-2detrødtreetBLOGG.jpg
Slik står treet. Slik blomstrer treet, kanskje kirsebær. Slik danser treet. Jeg danser med. Og jeg vet, at det er håp. Akkurat som for mange andre, er det håp i det håpløse. Og jeg ser det, med kameraet. Takk.

(I morgen har jeg bursdag og markerer at jeg greide et år til.)

Reklame

En kommentar om “Det røde treet

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s