Hverdag

Nytt under solen

Det er mange slags nyheter å følge med på. Både nyheter for alle som snakker i Dagsrevyen og nyheter som gjelder akkurat meg, som at psykologen slutter og jeg får en ny. Jeg var hos den «gamle» i dag og møtte den nye og snakket om det som opptar meg. Jeg lager bilder av ord i et dokument for uken som er gått fra sist tirsdag. Siste nytt liksom, herfra. Intriger, levde liv.

Om kveldene koser jeg meg med noe nytt, også. Det er musikk fra artister jeg følger i Spotify. På fredag kom Trygve Skaug med albumet Sanger du skal få når du våkner, og Ole Paus sammen med Motorpsyko med Så nær, så nær. Det er mye friskt i livet til en med Asperger syndrom som regel. Det er viktig for meg å fortelle om.

En kommentar om “Nytt under solen

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s