anoreksia nevrosa · Hverdag

Taco på TV

En helg er gått, og det er hverdag igjen. Det har vært taco-fredag for mange TV-tittere, men ikke for meg. Jeg har ikke slike vaner og tradisjoner. Jeg har ikke helgekos. Og jeg skammer meg litt når jeg prøver å forklare hvordan jeg lever. For ingen kan forstå, hvordan man blir så rigid.

Samtidig er jeg opptatt av at andre lever matlivet sitt til det fulle. At mat ikke er noe skummelt, men noe hyggelig å dele sammen. Som tacohelg på tv-reklame fra Meny. Det er fint å kunne finne gode tilbud til de jeg er glad i, slik at de får en velsmakende stund i helga si.

Nattevakten, tipset jeg om appen Too Good to go, og han koste seg med masse bakverk fra Deli de Luca. Nå er det hverdag igjen, og jeg tror han gleder seg til neste helg! Det gjør jeg også, for da har vi tid til å prate sammen bare han og jeg. Selv om jeg ikke spiser alminnelig, kan jeg fint slå an en prat om mat eller holde noen mentalt med selskap.

I hverdagen, snakker vi om personalet sin niste. Og sånn forstår jeg at mat er naturlig for andre. Det hjelper meg med å følge kostlisten min, det at andre også må spise. I dag har jeg blitt veid og følger listen en uke til.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s