Hverdag

«Du er jo begavet»

Problemet til kunstnere er at de ofte utbroderer, det var litt tema i Lindmo på fredag. Og jeg sa til nattevakten, at jeg tror jeg gjør det litt. Han sa at han vet det, for jeg er begavet og da blir ting veldig komplisert!

Det var tankevekkende for meg. Er jeg begavet? Har jeg noe ekstra? Er det ikke bare dritt, dette som er meg? Har jeg noe som andre kan ha glede av? Som fargeglede?

Jeg blir i alle fall veldig glad av farger. Det lyser gult og jeg ser farger på en ny og åpen måte. Trekker betydninger og finner verdier. Hamstrer noen ting etter farge, liksom vil ha alt i en farge i en periode – fra gardiner til skjørt.

Jeg trekker fra gardinene, okergule, og stiller meg opp i vinduet, speiler meg. Hvordan ser jeg ut, og hvordan kan jeg være noe annet enn meg selv? Som bare en farge, og ikke en person som strever med å finne plassen sin. Det hadde vært fint å slippe å være meg et øyeblikk. Eller to.

En kommentar om “«Du er jo begavet»

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s