foto · Hverdag

Under vingene

Jeg skal i fotoklubben i dag. Jeg vil bli bedre, på alle måter. Altså, som venn, bekjent, samfunnsborger og fotograf. Da trenger jeg kanskje å bli tatt litt under vingene, i et fellesskap. Føle at jeg hører til og ikke bare er en outsider.

I klubben i dag, er det foredrag av en forfatter og fastlege jeg har boka til, Torkil Færø (Bok: Kamerakuren). Han er opptatt av at alle er gode og alle kan bli bedre. Det er produktiv tankegang. For både å tenke at man er god nok eller å tenke at man er dårlig og må bli bra, har negative trekk ved seg. For det første der, begrenser jo oss mens det andre gir oss dårlig selvbilde å bygge videre på.

Jeg har bestemt meg for å prøve å si hei til noen i klubben. Selv om jeg ikke kjenner de så godt enda. Kanskje vil noen like å snakke med meg, og være noen slags mentorer for en nykommer? Også vil jeg suge til meg alt som sies om foto og bildekritikk mens jeg sitter i lokalet. Knips, dette er et nytt kapittel der jeg må gripe øyeblikkene.

Reklame

En kommentar om “Under vingene

  1. Jeg håper du får en fin kveld i fotoklubben og at foredraget gir deg masse ny informasjon. Og så håper jeg du greier si hei til noen, og at du lærer noe nytt du kan bruke i bildene dine.

    Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s