Hverdag

Fredag den fredelige?

Da var denne «arbeidsuken» på hell. Jeg har som vanlig ikke jobbet, men tatt del i hverdagen på min måte. Delvis i alle fall. For en del av den tiden, trenger jeg å sove. Jeg blir så innmari sliten inni meg. Men nå er det helg. Og det er lov å sove og slappe av. Jeg slapper forresten ikke bare av i uken da. Jeg er hos lege, psykiater, deltar med foto og er daglig i kontakt med både blogg(lesere) og familie på nett. Jeg jobber med å leve.

I dag er det fredag den trettende. Men jeg tror ikke alt skal gå galt av den grunn. Jeg tror heller det blir en ganske rolig ettermiddag og kveld, med litt foto, bilderedigering og tv. Idol, kanskje, sånn i bakgrunnen. Og Lindmo. Jeg pleier å ta opp Lindmo så jeg og nattevakten kan se på det sammen. Og på lørdag er det Kåss til kvelds, som jeg virkelig liker.

Samtidig som dette alminnelige, er det unntakstilstand i landet vårt. Det gjør meg litt redd. Rutiner går i oppløsning og trygge personer engster seg. Jeg håper vi klarer å bekjempe viruset, slik at landet kommer i vanlig gjenge igjen.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s