Hverdag

Spirer vår

Mens alt er litt på tur og ute av drift, var det i går noe som gikk som normalt: – jeg tenker på feiing av gatene her jeg bor. Det er et skikkelig vårtegn, akkurat som hestehoven på uteplassen min. Nå kan man tegne paradis og gå på rollerblades, hvis man vil.

Jeg er i dag takknemlig for videokonferanse med psykiateren min. Jeg er ikke overlatt til meg selv, selv om verden er ute av sitt vante. Så også dette, går sin gang på best mulig måte. Det blir sommer etter vår i år også, selv om vi kanskje ikke kan feriere slik alle er vant til. Jeg er uansett hjemme i ferier også, men jeg tenker litt på de som syns det er vanskelig og begrensende for friheten sin.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s