Hverdag

Noe gult

Gårsdagens bildeinnlegg (wordless wedensday) var hvite motiver. I dag prøver jeg å muntre opp med en gul krokus, et tegn til vår.

I dag er en slik dag jeg ikke helt vet hva jeg skal skrive faktisk, mens jeg sitter her ved Mac-en min i ei stue som vaskes ved berøringspunkter med sprit hver dag. Selv jeg kan gå tom for ord. Likevel holder jeg bloggen gående, jeg vet jo noen leser og baserer litt av sine rutiner på å lese blogger. Selv leser jeg veldig lite blogger, men jeg heier på skribentene rundt omkring inni meg. Fordi:

Jeg tror det at ord kan hjelpe veldig mange. Og en fargeklatt, som lyser for eksempel gult kan muntre opp litt. Det skal ikke alltid så mye til for å sette farge på en grå og kald hverdag. Og sånne hverdager tror jeg en del føler på for tiden, dessverre. Noen går på veggen. Andre går ut i naturen. Begge deler er kanskje annerledes enn de ellers ville gjort, hvis alt var ved sitt vante.

Jeg har bestemt meg
for å prøve å fotografere litt ekstra i dag, ta med kameraet ut på turen min kanskje hvis jeg ikke blåser bort. Det er så mye vind for tiden, nesten litt mystisk. Jeg blir innmari kald av den vinden, men vet at våren er her likevel og vil prøve å fange den på minnebrikken. Og i dag, blåser det litt mindre enn de foregående dagene. Hva gjør du i ettermiddag?

En kommentar om “Noe gult

  1. Jeg vet ikke hva jeg skal gjøre ettermiddagen. Kanskje sannsynligvis ta opp Gitaren og øve på C-dur i første posisjon igjen, til neste time med gitar læreren gjennom skype, neste uke. Blogge litt. Men jeg vet ikke hvordan jeg får trafikk på min blogg og er omgitt av spammere online.

    Det er interessant at ditt bosted blir sprita hverdag. Hvor bor du? Jeg spør fordi jeg er nyskjerrig. Jeg bor på Tvand med personale. Og vi spriter og vasker henda, men som regel ikke kontaktpunkter.

    Likt av 1 person

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s