Hverdag

Helt kong(l)e

Det er gøy å leke med ord. Probat t-skjortegleder er flinke til det. Jeg lånte tittelen på innlegget mitt fra en oppdatering på e-post fra dem. Det jeg skal fortelle om i dag, er oppturen der jeg prøver å nyttiggjøre meg samtalen med psykiateren jeg har på videosamtale per dags dato.

Jeg får en link på e-post, logger meg inn med bank-ID og venter på kontakt. Doktoren svarer, kommer inn i samtalen med meg og med ett er vi to. To til å deale med uken som er gått. Kanskje ikke så kult underveis, men et viktig stykke arbeid. For å få til å leve i samspill med de som er ansatt her hos meg, og til å takle mine egne indre demoner, usikkerhet rundt om kring og ja, alt dette som er å være et vanlig menneske, og ikke en konge, for tiden. Man er ikke så høy i hatten.

Jeg kjenner meg liten, men betydningsfull når psykiateren setter av tid til akkurat meg. Vi to finner en måte å snakke sammen på. Fra gang til gang, tenker jeg på hva hun vil si. Hva hun kanskje kan få meg til å tenke når jeg er ei fastlås, liten sjel, når jeg står i en «umulig» situasjon. Jeg tenker over hvordan hun ville fått meg til å stoppe opp, og tenker meg kanskje om en ekstra gang hvis jeg rekker det i hverdagen min. Neste uke er det tilbake på klinikken, og hverdagen er litt mer normal – selv om det fortsatt er begrensninger i hvordan vi mennesker kan omgås.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s