Hverdag

Som dagene går

Denne uken var litt «kort,» siden mandagen var helligdag, og fredagen er allerede her hos meg. Jeg syns det kan være litt ugreit når jeg ikke holder helt styr på dagene fordi rutinene blir flyttet litt på med helligdager. Fastlegen ble tirsdag i stedet for mandag, og da ble det dobbelt opp den dagen med både psykiater og fastlege på en dag.

Kort til tross, likevel har jeg rukket å kjenne på enorm ustabilitet i uken som var. Personal som kommer og går. En som bruker ironi og sarkasme. En som ikke sier «ha det» når hun går, fordi hun er sur på meg. Det er så utrolig lite profesjonelt. Og det preger meg når noen blir slik.

I hverdagen min, går det ikke smertefritt for seg når slik oppstår. Det blir episoder. Det blir hendelser. Det blir angst. Det blir uutholdelig. Og den som det går mest utover, er meg selv. For de andre går hjem etter arbeidsdagen sin mens jeg må stå i det hele døgnet.

Og når jeg ligger i sengen
, er det ingen demoner som er større enn meg selv.

En kommentar om “Som dagene går

  1. Håper du sier ifra om hun dama som ikke sier ha det . Det er utrolig lite profesjonelt av henne å oppføre seg slik, og det burde få konsekvenser.

    Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s