Hverdag

Speiling av juni

En måned til er passert. Den har vært vanskelig og fin. Noe har vært bra, som å våge seg ut på sommeravslutning, ta masse bilder, inkludert å få oppleve en drone, og å besøke foreldrene mine på hytta. Dette sommerfuglbildet som jeg har som header nå i sommer, tok jeg der. Annet har vært vanskelig, som relasjoner, selvskading og andre uheldige episoder. Jeg er bandasjert og knust, utvendig og innvendig. Men det er ikke alt. Det er også et liv her, som jeg lever. Og det verdsetter jeg og fyller med fotoglede og leseglede. Jeg liker å arbeide med bilder og litteratur.

Jeg så en dokumentar som gjorde inntrykk: Leonard (Cohen) og Marianne. Jeg så også Veronica vil dø, en film jeg har sett før, basert på en Paulo Coehlo-bok. Mens jeg er inne på film, vil jeg gjerne reklamere for Selvportrett om fotograf Lene Marie Fossen nå som den er tilgjengelig hos NRK. Jeg koser meg med serien The Good Doctor. Repriser av Boligjakten har jeg også sett mye på. Så var det bøkene jeg har lest:

  • Leste ferdig Dukken i taket 1. juni, begynte på den 31. mai, en sitrende spennende roman av Ingvar AmbjørnsenIngen kan hjelpe meg av Ingvar Ambjørnsen, en deilig bok om Elling
  • Kors på halsen. Tre søstre om selvskading av Camilla Heiberg Nilssen og Helene Storm. Leste den i 2010, og den er like sterk og godt skildret 
  • Eit praktisk menneske av Kjersti Rogemoen. En tilnærmelse til naturen og det fysiske arbeide, som å være selvforsynt og nyttig. 
  • Terapeuten av Helene Flod, en kriminelt god psykologisk thriller med en interessant slutt
  • De siste kjærtegn av Kjersti Anfinnsen, en bok om alderdom jeg forelsket meg i. 
  • Årene av Annie Ernaux, en historisk selvbiografi i vi-form
  • Påbegynt: Dronningen av Tove Taalesen, en up to date krim/psykologisk thriller

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s