Hverdag

Skjønnheten

Skjønnhet er subjektivt. Det jeg finner vakkert, kan det hende du ikke liker. Som når man ser på boligjakten på TV3 ser man tydelig at smaken er som baken, den er delt. Likevel virker det som om at noe kan man enes om at er vakkert. Slik som en svane på en innsjø.

Andre ting jeg syns er vakre, er skjeene mine med emalje, mennesker med naturlig look av levde liv, barn som ler, bunader, sommerfugler, dachshunder som strekker seg, strender, modne jordbær, dråper på en blomst, speilinger av landskap i en innsjø (til og med i en sølepytt).

Hva er skjønnhet for deg?

Reklame

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s