Hverdag

Det tyngste kan fly

Kan du tenke deg noe tyngre, enn deprimerte dager? Triste mennesker, håpløse tanker. Liv som suges ut av kroppen. Jeg ligger i en sykehusseng nå. Men min erfaring er at også kølsvarte tanker kan fly, som ei mørk kråke, og flyktig som en sommerfugl.

I hverdagen fokuserer jeg mye på muligheter. Det jeg kan gjøre noe med. Hva som vil gi meg og de jeg er glad i en bedre dag. For dagene er livet, og livet flyr. Tiden, mener jeg. Og levd liv måles i tid.

Noe er parallelt mer lett og fargerikt enn annet. Og noe som lyser opp i sommeren, er sommerfugler synes jeg. Derfor fotograferer jeg dem når jeg kan (og jeg vet at det blir en gang igjen, for når jeg skrives ut er det nok enda sommer – med muligheter).

Reklame

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s