samfunn

Døden drar fulle hus

De siste månendene, har vi mistet mange viktige personer. Ari Behn, Jan Teigen, Beate Grimsrud, Finken, for å nevne noen. I samfunnet vårt, er vi veldig flinke til å rette oppmerksomheten til personer når de går bort.

Jeg kunne ønske vi var flinkere til å vise at vi bryr oss g anerkjenner mennesker mens de er i live. Jeg er optimist, og tror at vi i bortgangen, står sammen om en fremtid der vi bryr oss. For alle personer fortjener å bli respektert og elsket. Tenker jeg. Jeg fotograferte en blomst som oppmerksomhet.

Kanskje kan vi ta med oss ønsket mitt inn i fremtiden. Vise hverandre at alle er viktige i det store bildet. At små individer gjør en forskjell. At vi verdsetter et hils på gata, en lite kompliment når vi passer hverandre når vi har gjort noe bra, eller bare er fine på håret. Oppmerksomhet er viktig.

Livet er det vi har til å si hverandre ting, etterpå er det stille for den som har gått bort – selv om vi fyller kirker og minnestunder. Det er bare et tankekors.

Reklame

2 kommentarer om “Døden drar fulle hus

  1. Jeg er så enig med deg. Vi kan alle bli flinkere til å vise at vi setter pris på og gi komplement til hverandre i hverdagen. Bare et smil eller hei til de vi møter. Uansett om vi kjenner de eller ikke.

    Likt av 1 person

  2. Et smil, et takk og et hei kan gjøre dagen god for den som mottar. Er ikke alltid så mye som skal til. Vi kan nok alle lære og bli bedre. Vet selv hvor hyggelig det er med et takk og et smil.

    Likt av 1 person

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s