Hverdag

Young like the morning

Alder er enkelt og komplekst. Som person med en del vansker med å leve voksenlivet, kjenner jeg meg av og til en del yngre enn jeg er. Som en usikker tenåring eller et trassig barn.

Men fordelen med å virke yngre enn man egentlig er, er kanskje at man kjenner seg friere. Jeg har ikke så mye ansvar for andre, som jeg ville hatt om jeg selv var mor – slik mange på min alder tross alt er. De kan faktisk ha voksne barn! Jeg har venner med tenåringer. Selv er jeg en «tenåring» eller en «treåring» på noen områder.

Men jeg er også omstendelig,
som en eldre dame, en pensjonist. Som vegrer seg for forandringer og nymotens inntreden. Ikke det at alle eldre frykter endringer, absolutt ikke, men det er et trekk som man av og til ser. Når man har grodd seg litt fast. Jeg gror meg ned i jorda og frykter å bli spadd opp.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s