sosialt

Å være glad i noen

Hva er julen, uten menneskene. Selv om jeg ofte kan virke som jeg lever veldig inni meg selv, er jeg også veldig veldig opptatt av andre mennesker. På godt og vondt.

På vondt med at jeg kanskje blir litt for avhengig av hva andre synes og på vondt med at jeg blir så opptatt av folk jeg ikke liker, henger meg opp i dem, at jeg sårer dem.

Men på godt med at vi får fine stunder sammen og at jeg evner å vise omsorg og omtanke på en møte som virkelig betyr noe for meg og dem. Det vil ikke jeg være uten, for at jeg er glad i andre mennesker er det som gjør at jeg vil leve selv om jeg har det vanskelig inni meg.

På julaften, ser jeg mennesker som betyr noe for meg. Det er vel det jula er for meg. Det å vise at de er viktige for meg. Og i julen er det så mange måter å vise det på. Kanskje det er derfor jeg liker julen så godt.

Julen har jo så mange språk. Og de språkene oppfattes, av store og av små. Og jeg er faktisk både datter, søster, niese, tante, svigersøster, venninne. Det er så fint å være alle disse rollene. Jeg har en funksjon for andre mennesker, jeg er meg og jeg er glad i deg.

Reklame

En kommentar om “Å være glad i noen

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s