asperger syndrom · Hverdag · tilleggsvansker

Å våkne til virkeligheten

I dag, da jeg stod opp, innså jeg at dette er mitt liv. På godt og vondt. Jeg har vært i juleboblen og fokusert på tradisjoner og de jeg er glad i. Nå er pakkene åpnet og presentene gitt. Det har vært fint!

Men livet går tilbake til hverdagen. Der jeg strever med å finne plassen min og sliter med å holde meg i live. Der ingen pakker kan fikse personligheten min, enda så bra de er. Det finnes heller ingen kur mot meg. Mot noen av vanskelighetene mine, men samlet sett trenger jeg å være meg selv med noen av problemene. De gjør at jeg overlever.

Og noen vil jeg skal overleve. Så i dag skal jeg sette meg ned å skrive et brev til kommunen. Om at jeg fortsatt trenger hjelp. De vet det jo, men det er viktig for en selv å føle at det er ens egen stemme som blir hørt også, at ikke alt blir tredd over hodet på en. Slik tvangen jo er, det handler om brukermedvirkning. Det handler om å kjempe, for seg selv og for de en er glad i. Kanskje er det også en julepresent,

Reklame

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s