Hverdag

Som perler på en snor

Et nytt år er i gang. Det ble ingen lett start. Jeg begynte året med store smerter i hoften, som oppstod forrige mandag. Og som om det ikke var hinder nok i hverdagen, møtte jeg på mange andre vanskelige ting. Både emosjonelt, sosialt og omkring meg. Problemer kommer som perler på en snor.

Jeg skal ikke utbrodere. Jeg skal bare si at det er sant det uttrykket om at et problem sjelden kommer alene. Så var det hvordan man takler det. Og håndterer det. Når det blir så mye som nå, tier jeg om det som plager meg og snakker om andre ting for å dekke over. En dekkoperasjon.

Jeg undrer. Hvor lenge kan man holde hodet over vann? Hvor lenge kan en fisk svømme? Er jeg en kald fisk, eller er jeg full av følelser? Jeg tror jeg vingler mellom de to, og at det forvirrer meg. At det blir vanskelig å akseptere seg selv.

Reklame

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s