foto · Hverdag

Fredag på fjernsyn

I disse tider, er folk enda mer hjemme og for seg selv enn kanskje ellers. På grunn av koronarestriksjonene, og for å unngå mer smittefare enn nødvendig. Det gjør at det kan være ekstra hyggelig å finne noe å se på tv, enten man sitter alene eller er en liten familie eller et par sammen.

I dag er det en ting på tv jeg har lyst til å se på. Det er The Voice klokken 20 på TV2. Det er ny sesong, og selvfølgelig nye artister og talenter. Som dommerne først ikke får se hvordan ser ut, for sangstemmen skal telle mer enn utseendet.

En ting jeg satt og tenkte på i går, da jeg tenkte på fotoåret 2020, var at bildene vi i klubben tok i vår med folk med munnbind og slikt til temaet «i koronaens tid», da var annerledes bilder mens de i dag er hverdagen i kommunene vi bor i her i Viken. Det som før var oppsiktsvekkende, har blitt normalen. Skal jeg i butikken, tar jeg på munnbind. Og i bilen med personalet er det påkrevd, og i taxi, Apotek, hos legen osv.

Det er også blitt vanskeligere å få «modeller», for de skal jo helst ikke kjøre kollektivt og slikt. Så til bursdagen min med disse vanskelige restriksjonene, har jeg ønsket meg noen figurer til makrofotografering min. Jeg liker jo å være kreativ.

Men jeg innrømmer, jeg mister litt gløden når jeg er i en depresjon eller hva jeg er nå. Det blir vanskelig å ta bildene mine. Så det blir mer tv enn vanlig. Og da er det hyggelig at det er noe sånt som The Voice i dag. I tillegg ser jeg en del på Netflix, og har akkurat blitt ferdig med bakekonkurranseprogrammet Sugar Rush. Det var kjempegøy for meg som ikke driver med mat å se på. Så mange kreative mennesker også, det er gøy uansett kunstform.

I dag skal jeg se om jeg finner en lignende serie å begynne på. I tillegg skal jeg invitere nattevakten til å begynne på The Queens Gambit med meg. Men det er jo ikke før etter the voice vi eventuelt ser på det i kveld. Rundt halv elleve. Men det kunne være fint. Den ser også min travle lege, så da har vi noe å diskutere sammen.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s