Hverdag

Blått og flott!

Reklame: Innlegget inneholder sponsorat fra Biltema.

Jeg har fortalt det før, at jeg ikke har servise som knuser og sånn. Jeg har savnet litt mer å velge i av uknuselig utstyr, til å pynte opp når jeg serverer gjestene mine – hvilket jeg elsker å gjøre i mitt eget hjem. Så fikk jeg et innfall: «Biltema, mer enn bare bil» klinger jo i ørene mine fra reklamen i radioen, så jeg klikket meg altså inn på nettsiden, brukte søkeordet «melamin» og helt riktig – de har servise i melamin. (Innlegget fortsetter under bildet.)

«Hele Norges varehus» har kopper, tallerkner, skåler, små serveringsfat og stor salatbolle. Kanskje jeg kan klare å lage fruktsalat til besøket mitt i den store bollen til sommeren? Det kunne vært veldig hyggelig og annerledes. Mange liker fruktsalat med is, og en boks med is kan jeg ha i fryseren. Skjeene mine som jeg har omtalt flere ganger, vil fungere fint. Jeg kjenner jeg blir glad. Et lite serveringsfat er ovalt og avlangt og flott til formkake. (Innlegget fortsetter under bildet.)

I tillegg har de et stort, flott fat som egner seg til tapas eller snack osv. Det er glinsende hvitt og har fine detaljer. Det ligner nesten på porselen. Jeg ble litt imponert jeg! Jeg klarer ikke servere all verden, men kjeks går greit – jeg kan jo servere flere slag. Og apropos slag, jeg elsker jo julen! Til jul kan jeg ha noen bokser med ulike småkaker og legge opp på fatet når noen kommer. (Innlegget fortsetter under bildet.)

Utstyr i melamin fra Biltema er ikke bare nyttig og hyggelig for oss som trenger det «sikkerhetsvennlig» hjemme hos oss selv. Det er også midt i blinken for campinglivet, båtvenner, kjærestepar eller venninner eller hvem som helst på piknik, kanskje i parken, eller i barneselskap. Biltema har som visjon: «Å gjøre det enklere økonomisk for mennesker å ha bil, båt, og hus, ved å kunne tilby byggevarer, verktøy og fritidsartikler av høy kvalitet til lave priser og dermed skape en rikere fritid for alle.» Med dette i hus, ble det litt mer hjemmekoselig – også for gjestene mine.

Reklame

3 kommentarer om “Blått og flott!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s