Hverdag

Noen og en Vær

I dag er en spesiell dag. Jeg er klar over at det ikke er helligdag mer, at den var i går og også andre dager før, med den spennende høytiden påsken. Men for meg er i dag hellig. Det er min far som blir 70 år.

Jeg skal ikke skrive
et sentimentalt innlegg, følelsene er mellom oss – far og datter – og blir markert sammen på biltur og med hyggelig stund sammen etterpå og ikke på en blogg, men jeg er så takknemlig for at denne dagen er over oss at det preger tankene mine og derfor vil jeg bare skrive GRATULERER til alle som er glad i hverandre nettopp nå! Jeg kjenner relativt mange som har bursdag i april, så jeg benytter også anledning til å sende en gratulasjon til dem.

Det er meg, mamma og pappa i dag
– på grunn av situasjonen med Korona blir det ikke en større feiring nå. Det blir oss, trekløveret, men jammen skal vi kose oss. Og verdsette hverandre. Det er nemlig ikke hver dag noen fyller 70. Det er bare én dag. Og det er ikke noen hvem som helst. Det er min egen pappa, en bestevenn i livet. Og siden han er spesiell for meg, slik fedre kan være for barna sine, syns jeg det var litt morsomt å bruke uttrykket «alle og en hver» eller «noen og en hver,» og endre hver til vær. Aprilbarnet pappa er jo født i stjernetegnet væren! Jeg smiler mens jeg leker med ordene, slik absurd-galleriet og Probat gjør også (jeg mener jeg har sett en t-skjorte hos dem med tilsvarende tekst, med en tilhørende tegning).

Gratulerer med dagen pappa, du er unik.

Reklame

4 kommentarer om “Noen og en Vær

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s