kroppen · sosialt

Sex, sølibat og uskyld

Jeg gjemmer meg i fjærdrakten mens jeg legger på svøm, på dypt vann, for å skrive dette innlegget. Det skal handle om noe som er vanskelig for meg og jeg har et anstrengt forhold til. Jeg har ikke så mye erfaring med det heller, nettopp fordi jeg aldri har hatt en kjæreste, sånn egentlig. Jeg har hatt en nettkjæreste engang, men det er jo ikke helt det samme. Eller, jeg tror vi var kjærester på nett. Jeg fikk en ring også, og jeg holdt meg selv i hånda da jeg gikk med den. Den var hvit, i hvitt gull, og han var god som gull. Det er han fremdeles, selv om det ikke kunne bli oss to i real life.

Jeg husker han fikk se bilde av meg da jeg badet i våtdrakt ved Sognsvann. Tynn og utiltrekkende, men meg. Jeg la ut sjelen min, i ei Messenger-melding. Tidligere har jeg skammet meg over kroppen da også, da den var såkalt normal. Jeg følte meg skitten og ekkel og uverdig. Jeg trengte å ha en annerledes kropp enn normal, for at den skulle harmonere med mindreverdigheten jeg følte på. Jeg husker en gutt tok på kroppen min og spurte hvorfor jeg var Jomfru. Jeg husker at jeg tenkte: På grunn av magen min. Som om den var stor og uhåndterlig og ekkel.

Nå, mange år etterpå, er jeg fortsatt singel. Jeg tenker på svanene som har mistet sin make. De lever da i sølibat livet ut. Jeg tror kanskje jeg blir like «ren» som en slik svane, her jeg sitter og rødmer nå i det ellers litt blekhvite. Jeg er på ingen måte prektig eller uskyldig, men jeg kjenner meg ikke trygg nok på meg selv i et mulig forhold. Jeg føler jo at jeg antakelig ikke blir en gammel dame, lever i nuet og vil ikke at noen andre skal føle åp utryggheten jeg representerer. Men kjærlighet, har jeg masse å gi av. Jeg danser Svanesjøen ut av innlegget, og ønsker alle par i vår en ydillisk periode. Selv, skal jeg nyte kjærligheten i naturen, kanskje se fugler som bygger redd og mater ungene sine?

Reklame

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s