skriving

Lykkelig alle sine dager (forfatteren drømmer)

Jeg dikter opp en djevel som skal sitte like fredfullt som oksen Ferdinand og lukte på blomstene. Hele verden skal være Edens hage og Eva og Adam får tilgivelse til å spise epler når som helst. Og så, som dessertgenerasjon får jeg og de andre forstyrrede, tilslørte bondepiker mens anoreksien sover Tornerose.

Og i dag er en sånn dag,
jeg har prøvd meg på noe nytt. Gått ut av hjemmet. Som noen litt nyttig. Det er en hverdag som føles mer meningsfull. Og hvem vet, kanskje gir et fast gjøremål meg inspirasjon i skrivingen min. Jeg kommer også kanskje til å bli litt mer sliten, og da jobber faktisk kreativiteten min godt.

Reklame

En kommentar om “Lykkelig alle sine dager (forfatteren drømmer)

  1. Djevler existerer ikke da. Da er det godhet på Jord. Jeg er INFP og Asperger, jeg mener xNFx (Psykologen, jeg) er idealist og manifestadjon av Kjærlighet som Jesus.

    Jesus er manifestasjon av Gud Allah men; ikke Sønnen hans. Royale er alltid kongelige, Regale er alltid bastarder som John Snow.

    Og Allah var og er og skal være den øverste med impliserte betydninger. Og bøller trenger Negativitet.

    Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s