foto · Hverdag

Alien på jorden

Litt som et romvesen, kjenner jeg meg. Jeg svever litt rundt, men tvinger meg selv til å beholde bakkekontakten. I alle fall innimellom. Da kan jeg være produktiv og få til noe. Som menneske, også.

Dette med å føle seg litt fra en annen planet, har mange opplevd. Det betyr ikke at det automatisk er lett å takle, det at man ikke er alene om saken og at mange har erfaring. Innlegget fortsetter under bildet.

Men noen ganger, er det også en befrielse å føle seg sånn. At jeg kan si til meg selv at «det er derfor de ikke forstår meg.» Og med det liksom frita meg selv for å føle på mangel på fellesskap. Det er jo ikke noe rart, når jeg er fra en annen (kanskje kul) planet!

Når jeg «bonder» med jorden, er ofte når jeg fotograferer. Da har jeg kontakt med det som befinner seg her. Fra blomster til bier til babyer og vi flyr sammen, noen ganger i flokk, ofte i symbiose. Det kan være fint, og et anker som i symbolet for tro, håp og kjærlighet.

Reklame

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s