Hverdag

Pigg

Noen kvelder, er jeg usigelig trøtt. Men jeg sover bedre om natten for tiden. Og har gjort det en stund. Som om det er godt for meg å bruke meg selv i løpet av dagen, og at hodet da klarer å slå seg av om kvelden – så jeg blir pigg igjen når ny dag setter i gang og jeg holder noen timer igjen, og så kan stupe i seng når natten gjør sitt inntog. En god sirkel!

Pigg, til illustrasjon. Kastanje botanisk hage, 13. juli 2021.

Til sammenligning, i vinter for eksempel, lå jeg ofte flere timer i sengen og leste og deretter tenkte før jeg fikk søvn. Nå slukker jeg som regel lyset og legger bort bok og iPad rundt midnatt, og sovner relativt raskt etter det. Og det føles godt, selv om jeg ikke får lest like mye. Innlegget fortsetter under bildet.

Alt til sin tid, tenker jeg. I noen perioder sover man mer, andre perioder har man konsentrasjon og leselyst litt utover midnatt. Det er uansett godt å føle man får gjort noe mens man er våken, og at natten gir det den trenger å gi meg, som søvn ca 6 timer sånn status er nå. Jeg står opp om morgen, og er raskt i gang. Il Tempo Gi Gante (i lite format), skyter fart.

Reklame

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s