Hverdag

Juli i flashbacks (månedsoppsummering)

En måned er gått, og den var både vond og god. Alt i alt, syns jeg sommeren har vært fin. Følelse av å ha noe å komme tilbake til etter ferien, se fram mot, gjøre en innsats, som meg selv. Og opplevelsen av å få tatt en del bilder, som kjentes sm feriebilder. Altså, litt turistaktig, som å få vandre i Gamlebyen i Fredrikstad et par timer. Sånne små turer, ble store som en ukes ferie inni meg, med alle inntrykkene der og da og bildene å se tilbake med etterpå. Innlegget fortsetter under bildet.

Hver minste detalj har betydning, nåe man bil oppleve sommer!

En av mine tre ferieuker, var i stedet for ferie på sykehuset. Det satte nok litt preg på måneden det også. Litt tid forsvant. Tid jeg ellers kunne vært ute i solen, det var strålende vær, og kanskje fotografert flere feriedestinasjoner. Men om en uke på sykehus er det som må til for å redde et liv, så er kanskje ikke prisen så stor? For samfunnet heller? Å måtte bruke en uke på pasientene, så de kan fortsette å leve. Hvor lenge det holder, vet man jo ikke, men jeg lever i nuet og prøver være takknemlig for hverdagen, og livet, hver dag. Innlegget fortsetter under bildet.

Utsikt innenfra, titter ut og ser fremover igjen.

Jeg har ikke lest så mange bøker, men litt av årsaken til at det er få, er at den ene var vel på over 500 og den andre på over 700, sider. Jeg har sett litt tv, selv om det er litt sommerstille på den fronten av programutvalg, og sett noen filmer. Jeg har flere bøker jeg gleder meg til å lese i høst, både nye utgivelser og eldre litteratur jeg har fått glipp av, og akkurat nå holder jeg på med en flott roman som ble utgitt i juli og står seg godt som sola. Kommer tilbake til omtale av den, om noen dager.

Juli Tv:

Thin (dokumentar om spiseforstyrrelser, HBO), Allsang på grensen, Atypical (serie, netflix), Engelen (DVD), Glass (Netflix), Yesterday (Netflix), Slipp Jimmy free (DVD), Søsken med tourettes (Dokumentar, TV2 livsstil), OL (TVNorge)….. Innlegget fortsetter under bildet.

Fikk med meg sesong 4 av Atypical

Bøker i juli:

– Epikrise av Marit Daaland Lesjø, spennende liten roman om bipolar lidelse, og kjærlighet- Sinnapsykologen av Synne Sun Løes, enestående roman om norsk helsevesen, helsepolitikk, psykiatri, pakkeforløp og å være vekselvis helsepersonell og pasient
– Samlede verker av Lydia Sandgren, en roman om dyptsittende kjærlighet, gammelt vennskap og levende kunst, både skrivekunst og maleri. Jeg malte meg mange bilder i hodet, leste meg mett og kunne skrive meg tom, før jeg fortsatte å kose meg med boka på omtrent 700 sider!

Feriemodus, med opplevelser i det fri! Anda ved Østensjøvannet fikk meg til å smile, på tampen av juli.
Reklame

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s