Hverdag

Spotlight: TV-høsten er her

Sommeren ble ganske ålreit på tv, selv om det meste lå nede, siden fotball EM og sommer OL gikk for full rulle og ble dekket på TV. Selv om jeg ikke er super sportsinteressert, liker jeg stemningen og det var noe felles å se på og snakke om. Det var litt dumt, at ingenting av OL gikk på NRKs TV-kanaler, for min tante på over 90 år har kun statskanalene, og jeg vet hun koser seg stort med slike sportssendinger. Heldigvis, var radioen med på lekene!

De siste helgene har det ikke vært så mye å titte på av TV-underholdning for meg, egentlig mest Kveld hos Kloppen jeg har satt pris på og det er jo bare en times tid, så da jeg fikk vite hva som begynner i kveld, klappet jeg litt inni meg.

Trampeklapp kanskje? For det er nemlig Skal vi danse (TV2) og Stjernekamp (NRK1) denne lørdagskvelden. Dessverre kolliderer de to, så jeg vet ikke helt hva jeg skal se. Kanskje jeg tar opp noe av det, så jeg får full pott.

Det er ikke det at TV er så viktig for meg. Men jeg setter pris på å samles litt med personalet mitt på kvelden, om akkurat det. Særlig når det er litt fin musikk og sånn, som det er i de to programmene. Og jeg ser jo med andre på iPaden og, skriver med familien min mens jeg ser. På den måten, er jeg liksom i flere stuer på en gang, så gjør klar parketten og ha en fin lørdagskveld!

Men, selvsagt, det er ikke alt som er en dans på roser. Men jeg mener bare, at sånne små ting kan være litt godt å holde fast ved og kose seg med, når jeg ikke har noe annet som er viktigere akkurat da. Da kan jeg gjøre det hverdagslige glimtet viktig, og tenne en lyskaster, kalt spotlight.

Reklame

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s